Vanuit je hart schrijven

“Ontdek: wat jouw pen jou vertelt is een heel mooie ervaring”.

Ook jij hebt een creatieve bron in je die je kunt aanspreken maar soms lijkt het of je er niet helemaal bij kunt. Houd je van het creatieve proces en wil je diepere lagen in jezelf ontdekken door middel van schrijven?

Laat je tijdens deze training meenemen op een creatieve reis in jezelf via pen en papier. Laat jezelf verrassen, spreek je kwaliteiten aan en kom meer in verbinding met wat jouw drijfveren zijn zodat jouw hart en energie in beweging komen.

Door het proces van het schrijven geef je ruimte voor zelfontplooiing. Dit doe je niet alleen maar in een veilige setting van een kleine groep met gelijkgestemden. Door jezelf via deze manier beter te leren kennen kun je makkelijker keuzes maken in je leven.

Deze schrijftraining is iets voor jou als je:
– wilt leren meer bij jezelf te zijn
– Je creativiteit (verder) wilt ontwikkelen
– samen wilt onderzoeken, delen en groeien.

Dat is wat ik jou wil bieden door “intuïtief en creatief schrijven.”  Het gaat om een mooi proces dat een positieve impact heeft op je zelfwaardering.

De training bestaat uit vijf workshops van elk twee uur, met een afwisseling van thema’s en schrijftechnieken. Een individueel gesprek is inbegrepen om verdieping aan je persoonlijk proces te geven. 

Schrijven vanuit je hart en ziel is boeiend, laat je verrassen door jezelf! 

Aanmelding: christine@helendblauw.com

Ivm Corona groep van twee personen – Prijs: €120.
Data: 1, 8 en 15 december 2020 van 14 tot 16 uur.