De kracht van E.F.T.

“Ervaar de bevrijding en laat je emoties stromen”

Emotional Freedom Technique is een simpel en krachtig middel om emoties en blokkades uit de weg te ruimen. Daardoor laat je je energie weer stromen! Heb je zin om deze bevrijding te ervaren? Ik bied jou drie mogelijkheden:

I) INTRODUCTIE WORKSHOP
Voor drie tot zes personen en tijdens de herfst voor twee personen.
Tijdens een workshop geef ik uitleg over de werking van E.F.T. met achtergrondinformatie en laat ik jullie E.F.T. ontdekken. Je maakt kennis met de andere deelnemer. Dit geeft jullie veiligheid om de techniek te ontdekken. Alles wat in de groep gezegd wordt blijft in de groep. De groepsdynamiek is een mooie ondersteuning voor jouw proces. De introductie workshop is ideaal als je E.F.T. wil ervaren en als je nog twijfelt om een individueel traject op te starten.
Workshop van twee uur: € 80,00 per persoon (incl. BTW).
Herfst: 26 november of 17 december; Speciale herfstaanbieding: neem je een vriend of vriendin mee dan krijg je één korting van €20,00.
2021: 25 januari of 29 maart of 31 mei.

II) INDIVIDUELE SESSIES
Individuele sessies (skype of fysiek) van drie kwartier. Eerst neem ik een verblijvende intake af waar jij ook de techniek kunt ervaren.
Tijdens de sessie gaan wij uit van je vraag en gaan we aan de slag. Een voorbeeld van een sessie kun je hieronder lezen. Als jij voor een bepaalde vraag meer sessies nodig hebt, gaan we daar in overleg op in.
Per sessie: € 60,00 (incl. BTW).

III) STRIPPENKAART van 10 sessies voor individuen
Je kunt ook gebruikmaken van een strippenkaart van tien individuele sessies. In principe concentreer ik me per sessie op de vraag die bij jou leeft. Als jij met een heftige emotie zit, kunnen wij op korte termijn een afspraak maken. Soms kan het twee keer in dezelfde week zijn. In dat geval kunnen wij ook per skype werken.
Per strippenkaart: € 550,00 (incl. BTW)

Hoe werkt het? Een voorbeeld:
Stel je voor dat jij naar een verjaardagsfeest gaat. Voordat jij vertrekt voel je al iets in je buik. En als jij aankomt wordt het onaangenaam gevoel steeds sterker. Je blijft beleefd en spreekt met iedereen maar je zou graag ergens anders willen zijn.
In een E.F.T. sessie kunnen wij zo’n situatie behandelen. Ik luister naar je ervaring, vraag aan jou om aandacht aan het gevoel te geven. En daarna gaan wij samen tikken op acupunctuurpunten op je lichaam. Na gemiddeld twee of drie rondes gaan wij kijken wat veranderd is. Je gaat opnieuw meten wat je in je buik voelt. Vaak is er een verandering. En wij kunnen verder gaan op basis van de nieuwe situatie.
In een half uur kan er al veel gebeuren. Wil je het proberen?  Meld je aan per email en ik neem contact met je op. Na een telefonische kennismaking en betaling kan de sessie plaatsvinden.

Aanmelding: christine@helendblauw.com